0.5 Zemun naselje Sava Kovačević

Šifra nekretnine : 1818

Prodaja 59.000 € - Stan
30.00 m20.5 SobeEG Suteren/II  Štampaj
Lokacija: Naselje Sava Kovačević Ulica: Bosanska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2016 

Stan po strukturi 0.5 Novogradnja.Naselje Sava Kovačević.Uknjižen.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon, Internet

Opšte napomene

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu sa Opštim uslovima poslovanja po Cenovniku usluga.

Nekretnina na mapi

Agent: Vide Stevanović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 57

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Zemun Novogradnja

4.0 | 44.32m2 | 122.712 €
U ponudi stan po strukturi jednosoban ukupne površine 44,32 m2. novogradnja, u naselju Zemun. Novi stambeni kompleks u jednoj od lepših i elitnijih ulica nadomak Dunava, Pregrevica, zgrada je spratnosti Po+P+2. Materijali i oprema su visokog kvaliteta u nameri da se dobije moderan i funkcionalan prostor. Zgrada poseduje lift. Stambeni kompleks je okružen zelenilom, rekom i mirom koji ovaj deo Zemuna nudi. Savremeni komleks koji nudi idealan spoj života u gradu i mira kojim ova lokacija može da se pohvali. Odlična povezanost sa ostatkom grada. Završetak celokupnog objekta se planira za sam kraj 2024. godine. Oprema u stanu – Tarket parket, I klasa – Sigurnosna vrata izrađena od čeličnih profila, ispunjena kamenom vunom – Medijapan vrata farbana – Aluminijumska stolarija – Aluminijumske roletne na sobama – Keramičke pločice i sanitarije inostranog prizvođača , I klasa – Podno grejanje. Zgrada ima građevinsku dozvolu.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

2.0 Lux Stan Zemun

4.0 | 55.3m2 | 178.195 €
U ponudi stan po strukturi dvosoban ukupne površine 55,30 m2. novogradnja, lamela 1, u naselju Zemun. Novi stambeni kompleks u jednoj od lepših i elitnijih ulica nadomak Dunava, Pregrevica, zgrada je spratnosti Po+P+2. Materijali i oprema su visokog kvaliteta u nameri da se dobije moderan i funkcionalan prostor. Zgrada poseduje lift. Stambeni kompleks je okružen zelenilom, rekom i mirom koji ovaj deo Zemuna nudi. Savremeni komleks koji nudi idealan spoj života u gradu i mira kojim ova lokacija može da se pohvali. Odlična povezanost sa ostatkom grada. Završetak celokupnog objekta se planira za sam kraj 2024. godine. Oprema u stanu – Tarket parket, I klasa – Sigurnosna vrata izrađena od čeličnih profila, ispunjena kamenom vunom – Medijapan vrata farbana – Aluminijumska stolarija – Aluminijumske roletne na sobama – Keramičke pločice i sanitarije inostranog prizvođača , I klasa – Podno grejanje. Zgrada ima građevinsku dozvolu.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

2.0 Lux Stan Zemun

3.0 | 55.3m2 | 233.495 €
U ponudi stan po strukturi dvosoban ukupne površine 55,30 m2. novogradnja, u naselju Zemun. Novi stambeni kompleks u jednoj od lepših i elitnijih ulica nadomak Dunava, Pregrevica, zgrada je spratnosti Po+P+2. Materijali i oprema su visokog kvaliteta u nameri da se dobije moderan i funkcionalan prostor. Zgrada poseduje lift. Stambeni kompleks je okružen zelenilom, rekom i mirom koji ovaj deo Zemuna nudi. Savremeni komleks koji nudi idealan spoj života u gradu i mira kojim ova lokacija može da se pohvali. Odlična povezanost sa ostatkom grada. Završetak celokupnog objekta se planira za sam kraj 2024. godine. Oprema u stanu – Tarket parket, I klasa – Sigurnosna vrata izrađena od čeličnih profila, ispunjena kamenom vunom – Medijapan vrata farbana – Aluminijumska stolarija – Aluminijumske roletne na sobama – Keramičke pločice i sanitarije inostranog prizvođača , I klasa – Podno grejanje. Zgrada ima građevinsku dozvolu.
Detaljnije